Guldtryk Reklame

Guldtryk Reklame
Militærvej 18
4700 Næstved
Tlf. 55 73 14 84

CVR-nummer: 74806414

BAGGRUND i år 2023, med 40 års jubilæum.

Guldtryk Reklame er etableret i 1983 og ejes af Niels H. Kragh, vores arbejdsområder er, offsettryk, serigrafisk produktion, produktion af skilte, print af plakater, etiketter fremstillet på papir eller folie. Vi forhandler specialfremstillede reklameartikler fra EU´s førende producenter og på visse områder også fjernøsten.

KERNEOMRÅDER

Serigrafi, Storformatprint og digitaltryk, samt fremstilling af Industriskilte på anodiseret aluminium og stål er vores hovedbeskæftigelse.

Tag Det Næste Skridt med Guldtryk Reklame:

Vores kerneområder repræsenterer vores engagement i at skabe visuelle løsninger, der går ud over forventningerne. Uanset om du søger at markere dit brand, skabe iøjnefaldende reklamer eller fremhæve din professionalisme gennem skilte, er vi her for at omsætte din vision til virkelighed. Guldtryk Reklame er ikke kun en leverandør, men din partner i at forme visuelle udtryk med dybde, innovation og dedikation. Lad os tage det næste skridt sammen, og lad vores kerneområder blive grundlaget for din visuelle succes.

REKLAMEARTIKLER

…er også en stor del af vores forretning.

Reklameartikler, gaveartikler, promotion artikler eller hvad man nu har lyst at kalde disse produkter, er et kæmpe område med mange tusinde forskellige produkter. Guldtryk Reklame har valgt et udpluk til webshoppen og flere vil løbende blive lagt på shoppen. Finder du ikke lige hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på mail guldtryk@guldtryk eller telefon +45 55 73 14 84, for vi er leveringsdygtige i næsten alle reklameartikler.

Mange reklameartikler produceres på fabrikker rundt om i Europa, Asien og USA og via et mangeårigt medlemskab af en sammenslutning/forening har vi kontakt til flere tusinde producenter rundt om i hele verden, hvor vi hver konstant får nye informationer om nye produkter. Det betyder for den enkelte kunde at der ikke er nogle fordyrende mellemled. Vi har derfor også gode muligheder for at hjælpe Dem med at finde et bestemt produkt hos en af vores mange udenlandske leverandører.

REFERENCER OG KUNDEGRUPPE

Selvom vi primær henvender os til erhvervskunder – både private og offentlige – har vi også privatpersoner i vores kundekreds. Vores kunder er i dag industrivirksomheder, handelsvirksomheder, servicevirksomheder, håndværkere, staten, amter, kommuner, uddannelsesinstitutioner som er pænt spredt over hele landet lige fra Skagen til Gedser. Ud over salget i Danmark eksporterer vi til følgende lande: Storbritannien, Holland, Tyskland, Polen, Sverige, Norge, Færøerne og Grønland.