Kom godt fra start

Vi overtager leverancer, hvis du samler alle dine trykopgaver og reklameartikler hos Guldtryk Reklame. Hvis din nuværende leverandør enten er lukket, samarbejdet ikke er tilfredsstillende eller du savner ny inspiration gør vi overgang let og billig.

Aflægger du en større bestilling hos os mens du skifter leverandør, slipper du for opstartsomkostningerne, der er forbundet med dine trykopgaver og reklameartikler.

Skabeloner

Særligt til offsettryk og serigrafi fremstiller dit trykkeri skabeloner og aluminiumsskilte når du første gang er kunde. Denne opstart er typisk tidskrævende og kostbar, men den er vi parat til at dække, hvis du vil skifte leverandør på alle dine trykopgaver..

Materialer

Din virksomhed har måske særlige ønsker til typen af papir, karton, tekstiler eller plast produkt til jeres trykopgaver. Ved leverandørskifte lytter vi til jeres behov og køber ind til netop jeres ønsker og behov.

Grafiske filer og dokumenter

På et trykkeri er der ofte behov for at tilpasse og justere trykfiler som modtages, før din bestilling sættes i produktion. Uanset om i har en grafiker ansat internt i virksomheden kræver det tid og ressourcer at tilpasse filerne – den tid vil vi gerne investere i et godt samarbejde.

Lagerkapacitet og korte leveringstider

Vi stor lagerkapacitet. Derfor kan vi fremstille og opbevare større ordrer, som herefter ligger klar til levering på meget kort tid.

Udvalgte kunder

Vi lytter til dine behov

Ring 5573 1484