Kom godt fra start

Vi overtager leverancer, hvis du samler alle dine tryksager og reklameartikler hos Guldtryk Reklame. Hvis din nuværende leverandør enten er lukket, samarbejdet ikke er tilfredsstillende eller du savner ny inspiration gør vi overgang let og billig.

Aflægger du en større bestilling hos os mens du skifter leverandør, slipper du for opstartsomkostningerne, der er forbundet med tryksager og reklameartikler.

Skabeloner

Særligt til offsettryk og serigraf fremstiller dit trykkeri skabeloner og aluminiumsplader når du første gang er kunde. Denne opstart er typisk tidskrævende og kostbar, men den er vi parat til at dække, hvis du vil skifte leverandør på alle dine tryksager..

Materialer

Din virksomhed har måske særlige ønsker til typen af papir, karton, textiler eller plastik til jeres tryksager og firmatøj. Ved leverandørskifte lytter vi til jeres behov og køber ind til netop jeres ønsker og behov.

Grafiske filer og dokumenter

På et trykkeri tilpasser og justerer man ofte trykfilerne, før dine bestillinger sættes i produkt. Uanset om i har en grafiker ansat internt i virksomheden kræver det tid og ressourcer at tilpasse filerne – den tid vil vi gerne investere i et godt samarbejde.

Stort lager og korte leveringstider

Som trykkeri har vi stor lagerkapacitet. Derfor kan vi fremstille og opbevare større oplag af dine tryksager. Det betyder at vi kan levere på kortere tid end mange mindre trykkerier og grafiske bureauer.

Udvalgte kunder

Vi lytter til dine behov

Ring 5573 1484