Tryksager

Hos Guldtryk Reklame dækker tryksager over en bred vifte af produkter, lige fra tryk af hæfter, foldere, løsblade / flyers til rapporter, blokke eller kalendere. Det er sjældent vi får en forespørgsel på en tryksag som vi ikke kan levere.

Når du skal have udarbejdet en tryksag er det vigtigt, du gør dig klart, hvilke tryksager du ønsker og hvad der er afgørende for din tryksag.

 • Hvad skal vi trykke på den?
  Firmanavn, logo, adresse og kontaktoplysninger, eller har du særlige designs der skal trykkes, for f.eks. at forvandle en traditionel kuvert til et super farverigt design.
 • Hvor skal der trykkes?
  Det afhænger meget af hvad du skal have trykt. Have et udkast eller design klar, før du bestiller, så der ikke hersker tvivl om opgaven. Vores grafiker kan også udarbejde et design for dig, ud fra en skitse du tegner.
 • Hvor mange farver?
  I nogle tilfælde er der penge at spare, hvis trykket kun skal være i en farve, i andre tilfælde er det mindre afgørende.
 • Hvilken type medie skal vi bruge?
  Der er mange papirtyper, som hver har deres indflydelse på det endelige resultat og prisen. Et visitkort skal helst være på tykt papir eller karton, mens foldere kan laves på flere forskellige papirtyper afhængig af formålet.
 • Hvor stort et oplag?
  De fleste tryksager har et minimumoplag per bestilling, eller oplag i faste antal. Det skyldes at alle tryksager har opstartsomkostninger til produktionen og at produktion af særlige oplag ikke kan svare sig.

TRYKSAGER GULDTRYK REKLAME FREMSTILLER

Herunder er blot et udvalg af tryksager som vi har mere end 30 års erfaring med at fremstille.

Blokke med tryk

BLOKKE MED TRYK

A3, A4 eller A5 blokke til kontoret bliver mere professionelle at se på, og har bedre signalværdier, når der kommer logo og kontaktoplysninger på. Kubusblokke, post-it blokke eller telefon-blokke kan være nemme måder at dele din kontaktoplysninger med andre, eller gøre arbejdsrutiner nemmere på.

Eksempler på brevpapir

TRYK ELLER PRINT AF BREVPAPIR

Om det er særligt papir til side 1, 2 eller 3 til print, så øger professionelt fremstillet brevpapir signalværdien af dine breve, kontrakter og rapporter til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Digitalprint

DIGITALPRINT

Hvad enten du er studerende der skal aflevere afgangsopgaver i mange eksemplarer, eller virksomhed der skal have produceret et årsregnskab eller et tilbud, så kan vi varetage selv meget store opgaver inden for digitalprint i flotte farver i A3, A4 og A5 eller andre formater på forespørgsel. Vi skærer gerne papiret til, limer eller hæfter ryggen og laver omslag.

Foldere

PRINT, TRYK OG FALSNING AF FOLDERE

Et stykke A4 eller A5 papir med tryk, der er foldet 2, 3 eller 4 gange, er en elegant men simpel tryksag, til at uddele information på. F.eks. en lille tilbudsfolder der vedlægges alle ordrer der sendes fra din virksomhed, en vejledning til produktet du sælger eller en præcis og informativ brochure til en særlig begivenhed.

Eksempler på hæfter

PRINT AF HÆFTER OG BROCHURER

Hæfter er en variant af vores digitale tryksager, hvor vi ryghæfter din tryksag og hvor sidetallet går op i 4 og bl.a. tilbyder omslag til hæftet. Hæfter er det foretrukne produkt for bl.a. ejer- og lejerforeninger der skal have lavet rapporter til generalformsalinger, men også til museer og foreninger, der uddeler informationsmateriale ved begivenheder eller udstillinger.

Tryk af kalendere

TRYK AF KALENDERE

Kalendere er blandt de produkter der spænder både almindelige tryksager med A4 planlægningskalendere over A1 vægkalendere i storfomatprint og fotoprodukter hvor vi fremstiller kalendere med dine billeder på.

 Eksempler på kuverter

KUVERTER MED TRYK

Vi fremstiller Kuverter med fortrykt afsender, logo og kontaktoplysninger i næsten alle gængse størrelser, med og uden rude og forskellige lukningstyper. Såfremt behovet opstår kan vi naturligvis også fremstille kuverter med modtager påtrykt.

Tryk af flyers

PRINT ELLER TRYK AF LØSBLADE OG FLYERS

Skal du promovere din virksomhed, en begivenhed eller kampagne? Løsblade er en fremragende og simpel måde at uddele information og skabe opmærksomhed omkring et emne, og samtidigt er det en ganske billig løsning.

 Tryk af menukort

TRYK, PRINT OG LAMINERING AF MENUKORT

Hvad enten det er til din restauration eller til en begivenhed designer og producerer vi flotte menukort, der sørger for at løfte gæstens oplevelse et niveau. Har du ikke allerede et design, men kun menuen du ønsker at tilbyde, kan du tilkøbe grafisk assistance, og så sender vi dig et udkast hvor du kan komme med korrekturer og ønsker.

 Tryk af postkort

TRYK OG RENSKÆRING POSTKORT

Hvad enten du er kunstner, restauratør, bestyrer en turistattraktion eller en kiosk eller er privatperson, så kan vi fremstillet postkort med tryk af dine motiver og illustrationer. Postkortene kan være med og uden tryk på bagsiden og i forskellige typer af papir eller karton og vi skærer dem gerne til eller runder hjørnerne, så de er flotte og præsentable.

 Visitkort eksempler

PRINT, TRYK OG RENSKÆRING AF VISITKORT

Visitkort er en af de mest solgte tryksager på verdensplan. Visitkort trykkes og uddeles i et ubeskriveligt stor antal, og vi trykker også gerne dit visitkort eller hjælper med at lave et design, som formidler din virksomheds kontaktoplysninger. Vi har kunder der får fremstillet både traditionelle visitkort, til udgaver i særlige papirtyper, størrelser og faconer, og tager gerne imod din ordre.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]