Om tekstiltryk

Ved tekstiltryk forstår vi påføring af tekstilfarve til f.eks. produkter, der kan spænde fra kasketter til brandhæmmende arbejdsbeklædning.

Produktsortimentet inden for tekstiltryk er så enormt bredt, og udfordringerne ved de enkelte opgaver er så bred, at det er svært at generalisere. Muligheder, farver og teknik varierer meget fra en kasket til brandhæmmende bukser eller en svedtransporterende løbetrøje.

Derfor er det også vigtig at du gør dig helt klar

  • Hvordan skal tøjet bruges? Er det arbejdstøj, sportstøj, bare en gave- eller reklameartikel eller skal du bruge det som del af en fast firmauniform eller dresscode.
  • Hvor lang tid skal trykket holdet? Al trykfarve mister styrke over tid, og der er stor forskel i pris fra tryk der holder længe til tryk der holder kort. Skal dit tekstiltryk påføres en t-shirt der skal bruges under en kort kampagne, en god poloshirt der skal indgå i fast beklædning?
  • Hvad farve har tekstilet? Især tryk på mørke farver / sort stiller krav til tekstiltryk og kræver en hvid trykfarve som grunder for de efterfølgende farver.
  • Hvilke arbejdsforhold er der? Er der f.eks. tale om et forklæde med logo til et køkken, hvor trykket udsættes for varme og hård vask, eller fluorescerende jakker eller veste der udsættes for hårde vejrforhold eller byggepladser.
  • Hvilke krav til stof er der? Er der særlige krav til hvilke stoftype trykket skal påføres? Stoftypen har indflydelse på hvilken metode vi foretager tekstiltrykket med.

Maskine til serigrafi og direkte tryk

DIREKTE TRYK

I direkte tryk påføres tekstilfarve gennem en skabelon, f.eks. ved hjælp af en gummirakel, og efterfølgende varmefikseres tekstilet så farven ikke vaskes ud.

Skabelonen laver vi ved hjælp af en gammel kinesiske trykform, som kaldes serigrafi. I serigrafi lakerer man dele af et silkevæv opspændt på en træramme. Der hvor man ikke lakerer kan tekstilfarven trænge igennem.

I dag bruger man nylonvæv opspændt på en aluminiumsramme, hvor vævet påføres en lysfølsom emulsion.

Der hvor man ønsker tekstilfarven skal gå igennem påfører man vævet en sort film. Herefter belyser man vævet med ultraviolet lys og alt undtagen de sorte områder hærdes. Rammen spules til slut med vand så de ikke-hærdede områder skylles væk.

Transfer tekstiltryk

TRANSFER

Som navnet antyder overføres tekstilfarve fra et medie til et andet.

Indledningsvis trykker vi motivet spejlvendt på et papir som fikseres på tekstilet ved hjælp af lim. Em varmepresse sørger efterfølgende for at farverne overføres permanent til tekstilet.

Transfers er ofte bedre end direkte tryk når motivet er detaljeret eller du skal have produceret mindre oplag med jævne mellemrum..

Sortiment

Herunder er udvalgt produktgrupper som Guldtryk Reklame tilbyder indenfor tekstiltryk. Markedet indenfor tekstiler og tøj er kolossalt, hvorfor vi kun tilbyder de mest gængse produkter inden for tekstiltryk i webshoppen. Finder du ikke det du ønsker, kan du altid skrive til os på guldtryk@guldtryk eller ringe på +45 5573 1484. så finder vi et produkt der passer til dig.

Sportstøj med tryk

SPORTSTØJ MED TRYK

Om du er en virksomhed der vil beklæde medarbejdernes løbe-, eller cykelhold og golfspillere, en professionel klub eller en idrætsforening leverer Guldtryk Reklame sportstøj med tryk af f.eks. logoer på sponsorer, slogans til DHL løbeholdet og meget mere. Vi benytter os både af mærkevarer som Craft, Cutler and Buck eller billigere produkter hvis tøjet hovedsageligt er tænkt til en enkelt begivenhed.

Arbejdstøj med tryk

ARBEJDSTØJ MED TRYK

Om du er tømrer, smed, kok, tjener, vejarbejder eller konsulent kan vi levere beklædning med tryk der passer til enhver situation. Arbejdstøj med et unikt præg øger det visuelle indtryk din virksomhed efterlader og er samtidig en billig reklame når medarbejderne er synlige udenfor kontoret.

Tasker til tekstiltryk

TASKER MED TRYK

En meget udbredt gaveartikel både firmaer imellem men også internt i virksomheder eller til konkurrencer og begivenheder. Vi kan levere rygsække, skuldertasker, sportstasker eller trolleys hvor firmanavn enten trykkes eller broderes.

Tøj med tekstiltryk

TRYK PÅ HVERDAGSBEKLÆDNING

Guldtryk Reklame kan via direkte tryk eller serigrafi levere tekstiltryk til dig som er detailhandler, manager eller promoter for et band, arrangør af en begivenhed, koncert eller festival eller dig der blot skal bruge tøj med tekstiltryk til kollegaer eller forening.

Vi tilbyder et bredt udvalg lige fra sokker over skjorter til sweatshirts, hoodies og jakker.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]