Om storformatprint

Som navnet antyder, handler storformatprint om print eller tryk i og på store formater. I denne kategori af opgaver varetager Guldtryk Reklame bl.a. fremstilling af bannere, plakater, lærredstryk, bil-, facade og butiksdekoration, streamers, flag samt fremstilling af labels, klistermærker, etiketter og bogstaver til montering på alt fra IT-udstyr til biler, varer m.fl.

 • Hvor skal du bruge dit stoformatprint?
  Hvad enten det er klistermærker, streamers, roll-ups eller bannere er vigtigt at vide præcis hvor produktet skal anvendes, for at tage hensyn til holdbarhed, krav om brandhæmmende materialer og ikke mindst montering. Ved montering af folier f.eks. på firmabiler er det vigtigt at tænke på om overfladen er jævn, buet, om der er kantetr m.v.
 • Hvilken holdbarhed skal produktet have?
  Alle typer storformatprint har variabel holdbarhed. Er produktet til en kort kampagne, er der ingen grund til at bruge en formue, men skal det være en langtidshold dekoration af firmabilerne, er det kvaliteten meget afgørende.
 • Hvad skal trykkes, broderes eller graveres?
  Firmanavn, logo, adresse og kontaktoplysninger, eller har du særlige designs der skal trykkes, for f.eks. at forvandle en traditionel kuvert til et super farverigt design.
 • Hvor mange farver?
  I nogle tilfælde er der penge at spare, hvis trykket kun skal være i en farve, i andre tilfælde er det mindre afgørende.

EKSPERTER I MATERIALEVALG

At vælge det rigtige medie er afgørende, når du skal have fremstille en opgave inden for storformatprint. Skal du f.eks. have fremstillet et banner, er det afgørende om det bliver udsat for meget eller lidt sollys, blæst og regn eller om det står eller hænger indendørs i mere beskyttede miljøer.

Samtidig er det også afgørende hvad banneret skal illustrere. Er det et flot billede du ønsker at fremvise i kæmpe formater, eller er det et budskab i tekst?

I vores webshop opstiller vi mange produkter, hvor du kan vælge mellem typen af materiale. Her vælger vi enten at tilbyde forskellige kvaliteter, og nogle gange et valg mellem brugssituationer, så vi ved præcis hvad du skal bruge storformat printet til

Foliedekoration af vinduer

FOLIEDEKORATIONER

Er du selvstændig eller handler du på vegne af en virksomhed, er du formentlig interesseret i at vide, at Guldtryk Reklame også udarbejder dekoration i folier, som monteres på køretøjers vinduer, døre bagklapper m.v., i butiksvinduer eller til dekoration af kontorets lokaler enten på glasfacader, vægge eller gulve. Vi kan sågar producere reklamer i folier, der kan påføres gulve og asfalt.

Bannere

BANNERE

Hvad enten du er entreprenør, håndværker eller arrangør af en begivenhed er banneret et udbredt produkt til at skabe synlighed. For entreprenøren kan et stort stilladsbanner ved byggerier forvandle et stillads til en reklame for virksomheden, og for en arrangør af en begivenhed kan et banner skabe synlighed fra distancen. Vi fremstiller også gerne bannere til sportsbegivenheder og idrætsforeninger, f.eks. målbannere ved klubmesterskaber eller bare almindelig løb og arrangementer.

Beachflag´i forskellige størrelser

BEACHFLAG

Beachflag udmærker sig i særdeleshed ved at være placeret i øjenhøjde og ved det leje, der gør at flaget automatisk drejer med vinden. Vi trykker flaget med dine illustrationer og budskab, monterer det efter ønske, og leverer forskellige faconer af beachflag.

Emballage tryk

EMBALLAGE

Gør din virksomheds emballage unik og præsentabel ved at lade os fremstille den. Det kan være plastikflasker, æsker, kartoner og papkasser i store og små størrelser med tryk af logo, farver og billeder. Der er ingen grund til at levere et flot produkt uden en flot eller informativ emballage hvor der også er vejledning til dit produkt på bagsiden, varedeklarationer og kontaktoplysninger.

Send os dit design eller tilkøb grafisk assistance for at få lavet et udkast på baggrund af dine skitser og informationer.

ETIKETTER OG KLISTERMÆRKER

Plastik eller papiretiketter – eller klistermærker og labels, som de også kaldes – er en af vores spidskompetencer. Hvad enten etiketterne skal benyttes til medicin, forbrugsvarer som vin eller kosmetik fremstiller vi etiketter til alle behov.

Til mere industrielle behov kan vi også fremstille etiketter i Lexan. Læs mere om dem i sektionen over industriskilte.

Lærredsramme

LÆRREDSRAMMER OG LÆRREDSPRINT

Du kan forvandle et digitalt billede til et kunstværk alene ved at skifte materialet det printes på. Vi tilbyder lærredsrammer og lærredsprint af dine motiver og billeder og eftermonterer dem på en træramme efter ønske. Vi kan også håndtere kontakt til en billedmontør.

Læs i øvrigt vores vejledning om trykfarver, DPI og billedstørrelser

Plakater

PLAKATER

Guldtryk Reklame trykker og printer plakater hvad enten det er til reklamebrug eller udsmykning, om emnet er kunst eller formidling. Vi tilbyder mange forskellige papirtyper og tilbyder alle standardmål. Vi kan også bistå ved produktion af valgplakater hvor trykket klæbes på masonitplader.

Har du behov for plakater i særlige mål / dimensioner bedes du ringe til +45 5573 1484.

Læs i øvrigt vores vejledning om trykfarver, DPI og billedstørrelser

STREAMERS

Klistermærker med motiver eller bogstaver til at klæbe på bilen, varevognen eller traileren fremstiller vi i forskellige typer af folie, som efter dit ønske kan være aftageligt eller permanent. Vi skærer bogstaverne ud enkeltvis og påfører dem efterfølgende applikationstape, som gør at de er nemme at montere

Roll-up

ROLL-UPS

Print og montering af roll-ups er blevet et kæmpe hit i de senere år, fordi roll-up’en kan anvendes i mange situationer og kan fås meget billigt. Som blikfang og reklameskilt både foran butikker og restauranter, tankstationer men også ved udendørs begivenheder som koncerter og forestillinger er en roll-up noget du altid bør overveje.

Som alternativ til beachflag har vi også en særlig model der tåler opstilling udendørs. Normalt er roll-ups ikke skabt til det danske blæsevejr, da roll-up’en ellers vælter, eller banneret bliver revet i stykker. Det kan vi kompensere for med et banner på specielt materiale og en særlig tung og robust udendørs roll-up.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]