Om reklameartikler

Underbetegnelsen dækker sig et stort marked, der dækker alt fra kuglepenne med tryk til T-shirts (som vi også kalder tekstiltryk) samt USB nøgler eller lightere.

Reklameartikler anvendes både som gave og blikfang, som minde eller metode til at signalere professionalisme og troværdighed. Arbejdstøj med logo og tekst kan være med til at vække anerkendelse og samtidig signalere professionalisme og organisering.

Tænk over omkostninger og afkast. Trykte kuglpenne, t-shirts og kalendere kan bruges hver dag, og skaber derfor høj værdi for en relativ lav omkostning. En reklame i en avis, eller udsendelse af en brochure, kan være enorm kostbar og kun give et kort øjebliks synlighed. Til samme pris kan du få produkter, der skaber synlige hver dag i årevis.

Når du skal have fremstillet reklameartikler, bør du gøer dig klart, præcis hvad du ønsker og hvad der er afgørende for din tryksag.

 • Hvem er din målgruppe?
  Er det til eksisterende kunder, potentielle kunder eller kollegaer? Er det store eller små kunder, kollegaer nær eller fjern?
 • Hvilken reklameartikel har værdi for din målgruppe?
  Du skaber bedst synlighed og værdi, ved at bestille artikler, som din målgruppe tit ser eller har berøring med og dermed også værdi for dem.
 • Hvad skal trykkes, broderes eller graveres?
  Firmanavn, logo, adresse og kontaktoplysninger, eller har du særlige designs der skal trykkes, for f.eks. at forvandle en traditionel kuvert til et super farverigt design.
 • Hvor skal der trykkes, broderes eller graveres?
  Have et udkast eller design klar, før du bestiller, så der ikke hersker tvivl om opgaven. Vores grafiker kan også udarbejde et design for dig, ud fra en skitse du tegner.
 • Hvor mange farver?
  I nogle tilfælde er der penge at spare, hvis trykket kun skal være i en farve, i andre tilfælde er det mindre afgørende.
 • Hvor stort et oplag?
  De fleste tryksager har et minimumoplag per bestilling, eller oplag i faste antal. Det skyldes at alle tryksager har opstartsomkostninger til produktionen og at produktion af særlige oplag ikke kan svare sig. Vi kan tilbyde at opbevare for dig, hvis du bestiller et stort oplag, men kun har brug for en del af dem lig enu.

REKLAMEARTIKLER HOS GULDTRYK REKLAME

Herunder er et udvalg vores reklameartikler. Savner du et produkt i vores webshop, er du meget velkommen til at ringe på +45 5573 1484 for at modtage et tilbud, herefter sørger vi også for at produktet bliver tilgængeligt i webshop’en.

KUGLEPENNE

Om det er til eget brug eller til uddeling ved messer og begivenheder, eller som gave, så er en god kuglepen med tryk eller gravering en af de mest brugte reklameartikler. Guldtryk reklame fører kuglepenne fra Parker og Stilolinea, som begge er blandt de mest kendte producent er at kuglepenne i verden.

T-SHIRTS

En t-shirt kan både være eksklusiv eller en billig og bruges som fornem firmagave eller værdifuld giveaway. Hos Guldtryk Reklame fører vi mange forskellige modeller, hvor priserne starter ved under 100 kr. ekskl. moms til over 300 kr. eksl. moms.

ARBEJDSTØJ

Vi leverer arbejdstøj bl.a. i samarbejdet med ProJob, for at levere alt fra flammehæmmende beklædning med tryk eller broderi, over sweatshirts, veste til kokke- og tjenertøj til at imødekomme dit behov.

Tilføring af logoer, tekster og motiver til arbejdstøj giver stor synlighed og dermed værdi for vikromsheden hver dag tøjet benyttes.

SLIK

Forsød tilværelse for kunder og kollegaer med slik hvor vi påfører tryk på emballagen. Vi tilbyder et bredt udvalg af pastiller, tyggegummi og bolsjer.

SPORTSTØJ

Tryk eller transfer af firmanavn, logo, holdnavn m.v. på sportstøj er en perfekt mulighed for at forkæle medarbejderen med lækkert sportstøj og samtidig skabe synlighed om virksomheden eller holdet. Hvad enten du skal bruge løbe-, cykel- eller fitnesstøj, så kan vi trykke dine designs på tøjet.

NØGLEVEDHÆNG OG NØGLERINGE

Udarbejdet i akryl eller aluminium, med logoer trykket på indlæg eller graveret. Nøglevedhæng fremstilles i mange varianter, størrelser og materialer.

MEMORY STICKS OG USB NØGLER

I vores webshop fører vi også memory sticks og USB nøgler hvor vi kan påføre firmanavn og logo enten med tryk eller gravering. Da udviklingen inden for USB nøgler og memory sticks dog går enormt hurtig, og priserne svinger voldsomt, anbefaler vi at du skriver eller ringer til os for at få aktuelle priser.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]